Home
  Produse
    Tamplarie PVC
    Tamplarie aluminiu
    Pereti cortina
    Geam termopan
    Accesorii
      Plase inpotriva insectelor
      Glafuri si pervaze
      Usi de garaj
      Rulouri exterioare
      Jaluzele orizontale
      Grilaje de protectie
      Copertine
      Reconditionari si reparatii sisteme PVC si AL executate de terti
  Portofoliu
  Certificari
  Preturi
  Contact
 


    Compania cu capital romanesc AM VIMAR Impex SRL a fost infiintata in 1993 si are ca obiect de activitate proiectare, executie si montaj sisteme din PVC si Al, pereti cortina si placari cu placi composite.
    Societatea comercializeaza la un inalt nivel calitativ ferestre si usi cu profile PVC si aluminiu folosind o paleta larga de culori, potrivit stilului dumneavoastra.
    Elementul cel mai important este etansarea dubla in sistem cu doua, trei, patru sau cinci camere. Aplicatiile pentru materialele PVC si aluminiu imbina ideile noi si creative cu durata de viata lunga si o utilizare extrem de usoara.

A.M. VIMAR IMPEX S.R.L. executa atat produse noi cat si reconditionari si reparatii pentru sistemele din PVC si AL executate de terti.


   

    AM VIMAR functioneaza in cadrul fostei Fabrici de Chibrituri

    Pentru asigurarea calitatii, compania noastra dispune de:
 

un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001 : 2001 (ISO 9001 : 2000) certificat de SRAC si IQNet;

 
 

recunoasterea calitatii de catre furnizorul de profile REHAU prin aplicarea unor stampile speciale pe lucrari;

 

un colectiv de specialisti: ingineri proiectanti, economisti si muncitori cu inalta calificare ce pot asigura efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica, satisfacand cele mai inalte cerinte ale clientilor, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenele de executie;

 

programe informatice de proiectare si optimizare de cea mai inalta calitate, ceea ce asigura o productivitate mare si o pierdere minima de material, care se reflecta in preturile practicate de compania noastra;

 

mijloace de transport auto dotate special pentru transportul sistemelor si a geamurilor;

 

accesorii pentru montaj: schele, scari;

 

semifabricate de calitate superioara, certificate ISO 9001 si ISO 9002: profile din aluminiu si accesorii achizitionate de la Alumil, Balkan, Etem (Grecia), Metra, NewTec (Italia), profile din PVC Rehau ( importate din Germania), accesorii ROTO, GU (Germania).


    AM VIMAR este una dintre putinele firme din Romania care executa ferestrele si usile comandate atat din PVC cat si din Aluminiu pe linii ultramoderne.

    Linie Elumatec - Germania pentru prelucrarea profilelor din Aluminiu.

 

Masina de debitat la doua capete cu afisaj electronic.

 

Pantograf pentru frezat feroneria si accesoriile.

 

Masina pentru frezat profilele T ceea ce confera lucrarilor o etansare superioara.

 

Stante multiple pentru perforarea coltarilor.


    Linie Urban - Germania pentru prelucrarea profilelor din PVC.

 

Masina automata de sudat la doua capete.

 

Masina automata de sudat la un capat.

 

Masina automata pentru frezat profilele T.

 

Masina automata de taiat baghete.

 

Masina specializata pentru montat feroneria.

 

Masina automata pentru frezarea drenajelor si a orificiilor pentru ventilatie ceea ce elimina pericolul de infiltrare a apei sau a condensului.

 

Masina specializata pentru taierea armaturii cu ungere ceea ce elimina pericolul de ardere a zincului din compozitia armaturii anuland astfel riscul corodarii in timp.


    Datorita acestor linii tehnologice de varf la care se executa majoritatea operatiilor in flux automat eroarea umana este practic inlaturata rezultand ferestre si usi de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
    Aceasta dotare ne permite onorarea de comenzi mari la termene de executie reduse.


Discount: -20% si Geam Low-E cu Argon la pret de Geam Low-E.
Cautam distribuitori pentru montaj!


    Promotie Ianuarie-Aprilie 2009

1.Profile 5camere la pret de 3camere;
2.Discount 15%;
3.Discount 5% plata in avans-situatie in care orice comanda se onoreaza la sapte zile lucratoare, comanda dvs. avand prioritate;
4.Utilizarea armaturii rectangulare in locul armaturii in forma de U , in cazul profilelor PVC indiferent de culoare si de numarul de camere ceea ce duce la marirea rezistentei ferestrei;
5.Fereastra VIMAR foloseste 3-5 puncte de inchidere in functie de dimensiune, ceea ce asigura o etansare perfecta; 6.Asigura o securizare sporita la sistemul de dubla deschidere impotriva efractiei;
7.Geamuri termoizolant-se executa cu bagheta de aluminiu continua, capetele fiind bercuite ceea ce asigura o structura clasifica si etansa creand geamului o fiabilitate ridicata.


 

     Avantajele sunt urmatoarele:
-Ferestrele VIMAR au un coeficient ridicat de protectie fonica si termica
-Ferestrele VIMAR reduc consumul de energie necesar locuintei cu 30%

Imbinarea a doua panouri de dimensiuni mari, se face cu ajutorul profilelor de rigidizare, pentru a asigura stabilitatea si rezistenta in timp, crescand astfel si siguranta contra efractiei.
Profilele colorate se obtin prin doua solutii tehnologice, infoliere automata si vopsire, obtinandu-se urmatoarele nuante:stejar auriu, stejar inchis, mahon si nuc.Prin vopsire se obtin toate nuantele din gama RAL, aproximativ 200de culori, atat mate si metalizate.Produsele obtinute prin aceste solutii tehnologice nu se deterioreaza sub actiunea razelor solare.

    Telefonul promotiei: 021 266 5180, program luni - vineri, orele 9.00 - 16.00

 
Copyright 2003 Pyramid Software